Computerhulp in Oldebroek

Als uw computer ineens niet meer werkt, of niet meer doet wat u wilt dan belt u PC Hulp Oldebroek! De specialist van PC Hulp Oldebroek komt als u dat wilt bij u thuis en inventariseert daar of we uw probleem ter plekke kunnen verhelpen. Mocht het probleem complexer zijn dan laat hij u dit netjes weten en zal hij uw computer meenemen om zijn werkzaamheden op ons hoofdkantoor uit te voeren. Zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd, komen we uw computer weer netjes bij u thuisbrengen.

De computerwinkel van Oldebroek

Dankzij onze grote kennis van de verschillende computers en het assortiment onderdelen wat wij zelf op voorraad hebben, kunnen we uw problemen snel verhelpen. Wilt u bijvoorbeeld een voeding of een harddisk van uw computer laten vervangen dan kan dit uit de voorraad gebeuren. Ook kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van onze ophaal service. Eén van onze logistiek medewerkers komt uw computer dan op afspraak bij u thuis ophalen, bouwt de onderdelen op ons hoofdkantoor in en brengt achteraf de computer weer werkend terug.

 

7

Dit zeggen onze klanten

Van Rancarto een zeer snelle reactie op mijn probleem. Volgende ochtend op een nette en kundige manier. Met uitleg probleem opgelost. Zou Rancarto dan ook zeker aanbevelen voor oplossingen op IT-gebied.

- Geert Kempers – BHVisuals

Zowel zakelijk als privé maak ik sinds 2 maanden gebruik van het PC Hulp concept. Snelle levertijden en scherpe prijzen. PC Hulp een aanrader voor iedereen!

- Dhr. Krieger