Computerhulp in Oldebroek

Als uw computer ineens niet meer werkt, of niet meer doet wat u wilt dan belt u PC Hulp Oldebroek! De specialist van PC Hulp Oldebroek komt als u dat wilt bij u thuis en inventariseert daar of we uw probleem ter plekke kunnen verhelpen. Mocht het probleem complexer zijn dan laat hij u dit netjes weten en zal hij uw computer meenemen om zijn werkzaamheden op ons hoofdkantoor uit te voeren. Zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd, komen we uw computer weer netjes bij u thuisbrengen.

De computerwinkel van Oldebroek

Dankzij onze grote kennis van de verschillende computers en het assortiment onderdelen wat wij zelf op voorraad hebben, kunnen we uw problemen snel verhelpen. Wilt u bijvoorbeeld een voeding of een harddisk van uw computer laten vervangen dan kan dit uit de voorraad gebeuren. Ook kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van onze ophaal service. Eén van onze logistiek medewerkers komt uw computer dan op afspraak bij u thuis ophalen, bouwt de onderdelen op ons hoofdkantoor in en brengt achteraf de computer weer werkend terug.

 

7

Dit zeggen onze klanten

PC Hulp werkt zeer snel, vakkundig en persoonlijk. De WiFi-verbinding in mijn kantoor liet te wensen over. Ook was ik toe aan een nieuwe PC en toebehoren. Dat is nu allemaal prima geregeld. Fijn om goede service in de buurt te hebben waarop je kunt vertrouwen!

- Desiree van den Berg, Cadre B.V

Vorige week heb ik PC Hulp naar mijn vastgelopen laptop laten kijken. Hoewel de laptop was overleden, heeft PC Hulp alle gegevens kunnen redden zodat niets verloren is gegaan! Deskundige en snelle service.

- Michiel Schouten, Schouten Advocaten Zeist